torsdag 1 november 2007

Oliktänkande

Fick svar på mitt mail till Amway-damen igår eftermiddag, och träffade henne i morse. Hon tror att det här är vägen till ekonomisk frihet. Jag tror att hon kommer att förlora såväl pengar som vänner och värdighet. Men det är ett fritt land. Jag är ändå glad att jag uttryckte min oro direkt till henne och inte fegade ur och lät det bero, vilket hade varit mer likt mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå hallå. Inte så lätt att övertyga de som vill tro. Som sagt, låter det för bra för att vara sant så är det troligen inte det heller. Men folk får väl begå sina egna misstag och vem vet, hon kanske lyckas. Det är bara att hålla tummarna för henne och att det inte kostar henne mer än vad det smakar i slutänden. Kanske du trots allt sått en tagg av tvivel i henne, som bara behöver litet tid på sig att växa, stolthet behöver ibland några dagar av eftertanke innan den försvinner. Det kanske behöver bli hennes "egen" idé. Inte vet jag, du har ialla fall sagt ditt och kan i fortsättningen sova lugnt.
Kram
/Hanna

gabbiz sa...

Det är tufft och modigt att säga något som egentligen är lite obehagligt om man verkligen tror på det. Håller i övrigt med Hanna ovan.

Kram!